01 oktober 2012

1 down, 2 to go...

Jeg trodde seriøst aldri jeg skulle bli ferdig, men nå ligger den her og mangler bare montering og ringer. Steike, dette var mye jobb!


Føler det er galskap å begynne på en til etter denne her, men det nytter ikke gjøre forskjell på ungene heller. 2 til nå, så er jeg i mål. Storebror har valgt seg ut en med nissetog på, og jeg har såvidt kommet i gang. Kjenner det er vanskelig å opprettholde motivasjonen, så den blir neppe ferdig på denne siden av jul. Flaks at det kommer en jul neste år også.

Noen som har tips til montering av sånne kalendere? Har skjønt så mye som at ringene ikke bør festes rett på Aida'n, fordi den drar seg når pakkene henges på. Men bør den stives av eller noe? Eller holder det med bomullslerret på baksiden? Dette er det første jeg har brodert, så jeg er blodfersk og setter pris på alle gode tips på veien. :)

Vi reiser til Trondheim i ferien, og jeg har kjøpt en hel pose med garn som skal bli små julegaver. Har lyst til å sette pinne i det NÅ, men når ungene må vente på å åpne sine nye ting som er kjøpt til turen så får vel jeg også vente... Hva skal du i ferien? Noe spennende på pinnene?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails